Wie zijn onze klanten?

De Transporteurs hebben veel klanten onder andere; Rondomton, Kinderkamer Webwinkel, Roystore, Happy Paella, Betaalbare Kunst, Maison de France, Glaswebshop, Thijsstoel en nog veel meer.

Klik op het logo om in de klantenlogin te komen!

Schermafbeelding 2016-04-30 om 12.43.39

De Transporteurs zijn marktleider op het gebied van Webshops fulfillment!

Logistiek outsourcen levert klanten op! – Webshops!

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw logistiek? Overweegt u om de verzending van de producten uit uw webshop uit te besteden? Dat is vaak een verstandige keuze. Niet alleen houdt u meer tijd over om werk te doen wat geld oplevert, maar het kan ook een kostenbesparing realiseren. Zodoende kunt u focussen op wat echt belangrijk is, het ontwikkelen van uw webshop, want daar verdient u geld mee!

 • Schadevrij vervoer, daarom komen de meeste klanten bij ons,
 • Mogelijkheden tot aanvullende All Risk verzekering,
 • Neutrale cq. blanco zendingen en Pakketverzending,
 • Monteren van uw zendingen. Bijv. fietsen, fitness apparatuur, outdoorproducten, etc.
 • Afhalen of leveren op etage,
 • Beheer van uw complete logistieke lijnen, voorraad, orderpicking, import/export. Informeer naar een vrijblijvende offerte bram.bol@detransporteurs.nl of bel 0313-760026

palletvervoerdetransporteurs

Warehousing en transport, wilt u beide diensten?

Paketten

Het versturen van pakketten doen wij samen met geselecteerde partners, nationaal en wereldwijd zijn er diverse mogelijkheden. Wij kopen op volume in waardoor wij u scherpe tarieven kunnen aanbieden.

 • Wereldwijde koeriers, expresse en pakketdiensten,
 • Profiteer van ons inkoopvoordeel en aanvullende verzekeringen,
 • Geen verzendcontract,
 • Handtekening ontvangst en track & trace,
 • Tijd- en garantiezendingen, zaterdagleveringen, rembourszendingen met Afterpay

Informeer naar een vrijblijvende offerte bram.bol@detransporteurs.nl of bel 0313-760026

pakketservicedetransporteurs

Wat vervoeren we allemaal?

Vervoer van breekbare artiklen en webshop producten!

Speciaal voor alle type zendingen groter dan een pakket en kleiner dan een pallet. Gespecialiseerd in breekbare en kwetsbare zendingen. Geen eis dat de zending op een pallet hoeft te staan. Lengte zendingen tot 5 meter; Fietsen, matrassen, bloempotten, houten vaten, hometrainers, tafeltennistafels, fietshelmen, scateboards, tafels, stoelen, glas, schilderijen, kustglas, foto toestellen, art, kunstvoorwerpen, kortom eigenlijk alles wat u wil verzenden en groter dan een pakket is. Leveringen mogelijk met laadklep, steekwagen en palletwagen. Al onze wagens zijn voorzien van verhuisdekens en spanbanden.

maatwerkdetransporteurs

Bij de transporteurs werken veel veteranen – onbekende helden

Onbekende helden

Door middel van het inzetten en koppelen van contacten en bedrijfsnetwerken aan individuele veteranen steunen wij hun tijdens de zoektocht naar betaald werk, werkervarings- en stageplaatsen.

Schermafbeelding 2016-04-30 om 13.28.09

Daarnaast willen we de maatschappelijke discussie over de waardering voor veteranen binnen de Nederlandse samenleving en het bedrijfsleven op gang brengen, alsook de interactie aangaan om een breder draagvlak voor veteranen te creëren. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door zichtbaarheid te verkrijgen middels de Onbekende Helden stickers, die aangeven welke organisaties en bedrijven zich inzetten voor veteranen. Ook zetten we een uitgebreid kortingsprogramma op direct gelinkt aan de veteranenpas van het Veteraneninstituut.

 

De Transporteurs zijn een erkend leerbedrijf

Praktijkschool werkt aan toekomst bij de Transporteurs

Opleiden van vakmensen is een belangrijk onderwerp in Transport en Logsitiek Nederland. Wij nemen dit vak serieus en begeleiden de leerlingen zodat zij later zelfstandig op pad kunnen. Als je op de praktijkschool zit of op een MBO logistiek of je wilt als HBO student een onderzoek uitvoeren. Je bent welkom om je C.V. naar ons op te sturen!

logo_detransporteurs

Stagelopers werken bij De Transporteurs

Op dit moment zijn er stagelopers bij de Transporteurs!

Wij zijn altijd op zoek naar stagelopers en of leerlingen van de:

1 Praktijkschool
2 MBO – BOL of BBL opleiding met een B rijbewijs voor [4] chauffers, [1] warehouse medewerker, [1] planner, [1] supervisor. Vakrichting logistiek en transport.
3 WAJONG
4 UWV arbeidsregintegranten

Mail je C.V. met foto en motivatiebrief aan Bram Bol.

bram.bol@detransporteurs.nl of bel 0313-760026

Schermafbeelding 2016-04-30 om 13.14.14